Hem      Om       Kontakt      Priser

Bakom konceptet Något gammalt, Något nytt finner ni mig, Emelie Ahlnér, en dedikerad designer och florist. Jag är utbildad modedesigner vid Textilhögskolan i Borås och mina kunskaper om blommor har jag förvärvat mig genom de många åren jag jobbat i blomsterbranschen.

Med Något gammalt, Något nytt slår jag ihop flera av mina expertisområden till ett för att kunna erbjuda ett sammanhållet koncept som leverantör för ert bröllop. Utifrån era tankar och idéer kan jag erbjuda er allt ifrån brudbukett, bordsdekorationer till hela dukningar och utsmyckning av festlokal eller vigselplats. Jag kan även designa och sy dina drömmars klänning eller hjälpa till med ändringar på en redan befintlig klänning.

Med fokus på kvalité och det personliga jobbar jag med de vackraste blommorna i säsong, gärna med inslag plockade i naturen. Min vision är att ge er den perfekta inramningen på er stora dag.

Följ mig gärna på instagram för inspiration. Har ni frågor eller vill boka en konsultation så är ni alltid välkomna att höra av er till mig på emelie@ahlner.se